Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Suomen Osakesäästäjät hakee toimitusjohtajaa

Suomen Osakesäästäjät on jäsenmäärältään maailman suurimpien alan järjestöjen joukossa ja auttaa suomalaisia vaurastumaan.

Suomen Osakesäästäjät ry on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa suomalaisia vaurastumaan. Visiossamme Suomi on omistusmyönteinen yhteiskunta, jossa enemmistö kansalaisista omistaa pörssiosakkeita ja valta pörssiyhtiöissä on suomalaisten omissa käsissä. Yksityinen varallisuus per asukas on teollisuusmaiden korkeimpia. Vision toteuttamiseksi Osakesäästäjät tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja hyödyllisen tiedon sekä sijoitusosaamisen muodossa, sekä yhdistää osakkeenomistajat ja pörssiyhtiöt keskenään palvellen molempien etuja. Suomen Osakesäästäjät on jäsenmäärältään maailman suurimpien alan järjestöjen joukossa yli 40.000 jäsenellä! 

Haemme nyt toimitusjohtajaa, jolla on kykyä johtaa järjestön toimintaa muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Vastaat liiton taloudesta ja taloudellisista toimintaedellytyksistä sekä toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus toimia Viisas Raha -lehden päätoimittajana vastaten lehden ohjaamisesta. 

Tarjoamme sinulle 
-    Mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja näköalapaikan osakemarkkinoilla 
-    Mahdollisuuden kehittää nopeasti kasvavan ja vaikutusvaltaansa lisäävän järjestön toimintaa 
-    Tehdä tärkeää edunvalvontatyötä ja edustaa Suomen Osakesäästäjiä
-    Mahdollisuuden kehittyä tehtävien mukana
-    Menestyksesi tukena on motivoitunut ja ammattitaitoinen uudistuva henkilöstömme, sekä järjestön hallitus ja yhteistyökumppanimme

Odotamme sinulta
-    Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta vahvaa näyttöä vastaavista tehtävistä
-    Intohimoa osakesijoittamista kohtaan
-    Hyviä vuorovaikutus-, esiintymis-, verkosto- ja yhteistyötaitoja
-    Esimies- ja organisointitaitoja
-    Positiivista, innostavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta 

Lisätietoja tehtävästä antaa Osakesäästäjien puheenjohtaja Timo Rothovius, timo.rothovius [at] osakeliitto.fi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen timo.rothovius [at] osakeliitto.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.2.2020. 

Lisää aiheesta "Tapahtumat"