Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Lukijoiden TOP 12 - Hyvää uutta vuotta!

Vuoden vaihtuessa Osakesäästäjien Viisas Raha -verkkolehteä on julkaistu vajaat 21 kuukautta. Joulukuussa verkkolehden juttuja oli luettu jo reilusti yli miljoona kertaa, mistä suuri kiitos lukijoillemme.

Osakesäästötili vs arvo-osuustili

Uuden osakesäästötilin kustannuksista ja tuotoista löytyy nopeallakin haulla paljon laskelmia. Tällä kertaa tulokas saa vastaansa arvo-osuustilin kaikkine tuottoineen ja veroineen.

Lue lisää

Nokialle kymmeniä uusia 5G-sopimuksia - kilpailijat silti edellä

Nokia tiedotti solmineensa maailmanlaajuisesti yhteensä 63 kaupallista 5G-sopimusta.  Sopimuksien määrä ei kuitenkaan ylitä Ericssonin ja Huawein julkaisemia lukuja.

Lue lisää
 

Nämä osakkeet saattavat hyötyä "stay-at-home" taloudesta

Koronaviirus sysää "stay-at-home" talouden vauhtiin ja avaa uusia mahdollisuuksia sijoittajille. Mad Money -ohjelman Jim Cramer totesi tämän olevan bensaa kehityksen liekkeihin. Nordnet listasi kotimaiset mahdolliset hyötyjät. 

Lue lisää
 

Pörssiromahdus: yksityissijoittajat rikkoivat ennätyksiä - uusien sijoittajien vyöry

Tavallisimpien online-välittäjien kautta kauppoja tehtiin 260 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten maaliskuussa. 

Lue lisää
 

Markkinoiden heiluminen tuo tulosta - piensijoittajat osaavat

“On hyvä, että kurssit heiluvat, muutoin kyseessä olisi riskitön kohde, jonka lisätuotto on nolla. Tästä heilumisesta pitäisi siis kaikkien olla iloisia”, Timo Rothovius summaa ja uskoo piensijoittajien toimivan jälleen yhtä fiksusti kuin finanssikriisin aikaan.

Lue lisää
 

Korona on lottovoitto yli 100 000:lle suomalaiselle

"Koronaviruksen ikävistä puolista on saanut lukea jokaisesta uutislähteestä viimeiset pari kuukautta ja todennäköisesti lisää on vielä tulossa ennen kuin asiat muuttuvat paremmaksi. Mielestäni on välillä hyvä keskittyä kuitenkin COVID-19 -pandemian aiheuttamiin hyviin puoliin," Jesse Viljanen bloggaa.

Lue lisää
 

Sijoittajan sixpack auttaa erottelemaan jyvät akanoista: Mitä kertoo yhtiön omavaraisuusaste?

Tomi Salon Sijoittajan sixpack –sarjassa perehdytään keskeisiin yrityksen tilinpäätöksestä kumpuaviin tunnuslukuihin, jotka ovat hyödyksi sopivia sijoituskohteita seulovalle. Sarjan neljännessä osassa aiheena on omavaraisuusaste.

Lue lisää
 

Nordea lykkää osingonmaksuaan ensi vuoteen

Nordea kertoi myöhään eilen illalla noudattavansa Euroopan Keskuspankin suositusta, että pankit eivät maksaisi tänä vuonna osinkoa.  

Lue lisää
 

Inderes Nokiasta: ”Uusi johto putsasi pöydän”

Inderes nosti Nokian suosituksensa osta-tasolle. "Sijoittajat ovat heittäneet pyyhkeen kehään, vaikka uusi johto vasta aloitti pelin."

Lue lisää
 

Kansanosakkeiden kärki ennallaan – pörssiosakkeita omistavien suomalaisten määrä ennätyslukemissa

Suomessa on kotitalousomistajia tällä hetkellä yli 890 000. Kansanosakkeiden kärkipaikkoja pitävät Nordea, Nokia ja Fortum. 

Lue lisää
 

Marraskuussa yksityissijoittajat tankkasivat rokotekehittäjiä ja kotimaisia pienyhtiöitä, suuryhtiöitä kevennettiin

Nordnet Suomen TOP 10 tilastojen mukaan sankka joukko pörssin pienempiä yhtiöitä kiilasi taistelemaan kärkisijoista ostetuimpien osakkeiden listoilla. 

Lue lisää
 

Ulkomaisten osinkojen verotus vaatii aktiivisuutta sijoittajalta

Kun suomalainen sijoittaja saa osinkoja ulkomaisista osakkeistaan, verotuskäytännöt voivat yllättää.

Lue lisää

 

 

Osakesäästäjille tuntuvia jäsenetuja myös vuonna 2021

Osakesäästäjien jäsenet saavat alennusta sijoituspalveluista ja -kirjallisuudesta sekä talouslehdistä. Jäsenetujen laskennallinen yhteisarvo on jopa yli 1800 euroa. Paljon toivottuna uutena jäsenetuna mukaan on saatu Talouselämä-lehden etuhintainen tilaus Arvopaperin ja Kauppalehden rinnalle. Yhteistyökumppanien verkostoa sekä jäsenetuja laajennetaan ja kehitetään edelleen jatkuvasti jäsenpalautteiden perusteella.

Osakesäästäjien jäsenmaksun suuruus riippuu jäsentyypistä. Edullisimmillaan jäseneksi voi liittyä 10 eurolla eikä kalleinkaan 36 euron jäsenmaksu päätä huimaa. Kaikki jäsenmaksut ovat vähennettävissä maksuvuoden pääomatuloista verotuksessa.

Lue lisää eduista ja liity nyt

 

Lisää aiheesta "Tapahtumat"