Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Kiertueen kouluttajana toimii jälleen Osakesäästäjien koulutusvastaava, sijoittamisen rautainen ammattilainen Svenne Holmström. 

Kevään koulutuskiertue: Vaurastu osakesijoittamisella

Osakesäästäjien valtakunnallinen koulutuskiertue starttasi jälleen. Kevään kiertueen aiheena ovat osakesijoittaminen ja erityisesti suorat osakesijoitukset. 

Keväällä 2020 järjestetään jo kolmas Suomen Osakesäästäjien koulutuskiertue. Viime vuonna kolutukseen osallistui yhteensä lähes 2 000 henkilöä.

Kevään 2020 kiertueen aiheena ovat osakesijoittaminen ja nimenomaan suorat osakesijoitukset.  Koulutuksessa opitaan löytämään varteenotettavia osakkeita ja välttämään osakesäästäjien tyypillisiä virheitä.  Koulutuksen lähtökohtana on pitkäaikainen sijoittaminen. Koulutusta suositellaan jo jonkin verran kokemusta tai osaamista sijoittamisesta omaaville henkilöille.

Kiertueen kouluttajana toimii jälleen Osakesäästäjien koulutusvastaava Svenne Holmström. Hän on sijoittamisen rautainen ammattilainen, joka osaa innostaa ja opettaa vaikeistakin asioista hyvinkin käytännönläheisesti.  Viime vuoden kiertueiden palautteiden arvosana oli sekä keväällä, että syksyllä tasan 9,0.  

Koulutukseen kuuluu 52-sivuinen materiaalipaketti paperivihkona tai pdf-tiedostona.  Materiaalin lopussa on seikkaperäinen sijoitussuunnitelmapohja, joka auttaa pysymään sijoitussuunnitelmassa, sekä tunnistamaan taloutesi riskejä ja mahdollisuuksia.

Koulutusta järjestetään arki-iltaisin ja viikonloppuina.

Koulutuksen hinta on Suomen Osakesäästäjien jäsenille 69 euroa ja muille 99 euroa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

Lisää aiheesta "Tapahtumat"