Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Vuoden 2023 Sijoittaja ja Sijoitusteko valittu

Vuoden Sijoittaja Esa Juntunen ja Vuoden Sijoitusteko Sijoituskästi palkittiin Sijoittaja 2023 -tapahtumassa.

Vuoden 2023 Sijoittaja ja Sijoitusteko -voittajat on valittu. Vuoden Sijoittajana palkittiin sijoitusbloggaaja ja -kirjailija Esa Juntunen ja Sijoitustekona Sijoituskästi.

Vuoden Sijoittaja Esa Juntunen on tunnettu Omavaraisuushaaste-blogista ja alkuvuodesta ilmestyneestä Viisas sijoittaja – tunne itsesi ja osakemarkkinat -kirjasta. Hän aloitti sijoittamisen kesätyörahoillaan 17-vuotiaana. Hän sai äänistä 44 prosenttia.

Juntunen on mukana myös Viisaan Rahan perjantaisin ilmestyvässä Talouden tulkit -sarjassa, jossa hän on kertonut esimerkiksi parhaasta sijoituspäätöksestään.

Sijoituskästi nappasi Vuoden Sijoitusteko -sarjassa 48 prosenttia äänistä. Kyseessä on Kevin van Desselin ja Teemu Liilan perustama talousaiheinen sosiaalisen median kanava. Idea lähti podcastista, mutta nykyisin Sijoituskästi näkyy useissa eri somekanavissa, ja sitä pyörittää monihenkinen tiimi.

Voittajat palkittiin tiistaina 14.11. Sijoittaja 2023 -tapahtumassa. Voittajat valittiin lokakuussa järjestetyllä yleisöäänestyksellä.

Ääniä tuli yhteensä 2 580 kappaletta. Finalistit yleisöäänestykseen valitsi tuomaristo, johon kuuluivat Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen, Kauppalehden uutispäällikkö Lauri Sihvonen, Vuoden Sijoittaja 2022 Päivi Rantanen ja Vuoden Sijoitusteko 2022 Mamma Betalar -podcastin edustaja Jasmin Hamid.

Lisää aiheesta "Sijoittaminen"