Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Tukholman epidemiologisen yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan ryhmäviestintä ennakoi fyysistä kohtaamisia.

Valtioneuvoston ohjeistus: virtuaalimuseot säppiin – tietoverkkojen kapasiteetti rajataan viranomaiskäyttöön

Museoiden ovet pysyvät suljettuna valtioneuvoston päätöksellä. Rajoitukset laajennetaan huomisesta alkaen koskemaan lisäksi digitaalisia kohtaamisia ja virtuaalisia museotiloja.

Museoiden ovet pysyvät suljettuna valtioneuvoston päätöksellä. Museokortti-palvelu tiedottaa, että rajoitukset laajennetaan huomisesta alkaen koskemaan lisäksi digitaalisia kohtaamisia ja virtuaalisia museotiloja. Tukholman epidemiologisen yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan ryhmäviestintä ennakoi fyysistä kohtaamisia.

– Sulkemalla yli 10 hengen uutiskirjeet ja esimerkiksi virtuaaliset museotilat vahvistamme sosiaalista eristäytymistä, valtioneuvoston sulkeutumisjohtaja Mika Säppilä vahvistaa.

– Tahdomme samalla vakavasti muistuttaa, että tietokoneissakin leviää viruksia. On tärkeää eristäytyä sosiaalisesta mediasta ja täten suojella muita ei-toivotulta kommentoinnilta.

Valtioneuvosto teki päätöksensä keskiviikkona 1. huhtikuuta. Päätöstä perusteltiin epidemian ehkäisyn lisäksi tietoverkon kuormittumisen estämisellä ja rajaamisella viranomaiskäyttöön. Museokortti noudattaa ohjeistusta ja sulkee digitaaliset kanavansa huomisesta alkaen.

Totta vai aprillia?

Totta, se oli aprillia. Tosiasiassa useimmat museot tarjoavat monenlaista nähtävää ja kuultavaa kotisohvallekin.

Vieraile virtuaalimuseoissa – näihin museoihin voit astua sisään kotisohvaltasikin

Rentoudu kulttuurin äärellä kuunnellen museoiden podcasteja ja ääniopastuksia

 

 

Lisää aiheesta "Oma talous"