Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Osakesäästäjille tuntuvia jäsenetuja myös vuonna 2021

Osakesäästäjien yhteistyökumppanit tarjoavat jäsenille etuja, tarjouksia ja alennuksia myös vuonna 2021.

Osakesäästäjien jäsenet saavat alennusta sijoituspalveluista ja -kirjallisuudesta sekä talouslehdistä. Jäsenetujen laskennallinen yhteisarvo on jopa yli 1800 euroa. Paljon toivottuna uutena jäsenetuna mukaan on saatu Talouselämä-lehden etuhintainen tilaus Arvopaperin ja Kauppalehden rinnalle. Yhteistyökumppanien verkostoa sekä jäsenetuja laajennetaan ja kehitetään edelleen jatkuvasti jäsenpalautteiden perusteella.

Osakesäästäjien jäsenmaksun suuruus riippuu jäsentyypistä. Edullisimmillaan jäseneksi voi liittyä 10 eurolla eikä kalleinkaan 36 euron jäsenmaksu päätä huimaa. Kaikki jäsenmaksut ovat vähennettävissä maksuvuoden pääomatuloista verotuksessa. Kaikki jäsenmaksut ovat kalenterivuosikohtaisia ja kaikkiin jäsenyyksiin kuuluu oikeus hyödyntää jäsenetuja.

Mikäli haluaa Viisas Raha -lehden kotiin kuljetettuna kahdeksan kertaa vuodessa, on jäsenmaksu 36 euroa. Digitaalista näköislehteä suosivat pääsevät 29 eurolla ja mikäli jommankumman edellä mainitun jäsenen taloudessa asuu perheenjäseniä, voivat he liittyä 10 eurolla perhejäseneksi saaden digilehden. Kaikilla alle 30-vuotiailla on mahdollisuus liittyä Nuoreksi Osakesäästäjäksi vain 10 eurolla saaden niin ikään digilehden.

Kaikki jäsenedut ja jäseneksi liittymislomake löytyvät myös Suomen Osakesäästäjien nettisivuilta.

Välittäjät 

Danske Bank
Danske Bank tarjoaa Osakesäästäjien jäsenille osakekauppaa ja säilytystä varten Kaupankäynti Online -palvelun maksutta. Lisäksi kaupankäyntipalkkio on alennetusti 0,12 % / min. 5 € sekä kotimaisille että ulkomaisille osakkeille ja ETF:lle. Jäsen saa asunto- ja sijoitusasuntolainat ilman kuluja sekä lyhennysvapaan lainalleen veloituksetta.
Uudet Danske Bankin sijoituspalvelun asiakkaat ovat oikeutettuja aktivoimaan jäsenmaksuedun, jolloin Danske Bank tarjoaa Osakesäästäjien jäsenyyden vuodeksi 2021. Ehtona maksuttomuudelle on vähintään neljä Danske Bankin välityksellä käytyä kauppaa vuoden 2021 aikana. Lue lisää Danske Bankin eduista.

LYNX
Osakesäästäjien jäsenenä pääsee käymään kauppaa Lynxin kaupankäyntialustalla alennetuin palkkioin. Alennukset ovat voimassa Lynxin tarjoamilla markkinapaikoilla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Minimipalkkio toteutunutta toimeksiantoa kohti on kanadalaisille osakkeille 3,50 CAD, yhdysvaltalaisille osakkeille 3,50 USD ja euroalueen osakkeille 5,00 EUR. Lue lisää Lynxin eduista.

Mandatum Life
Mandatum Life tarjoaa Osakesäästäjien jäsenille suoran pääsyn Plus-hinnoittelutasolle kaupankäyntivolyymista ja salkun koosta riippumatta. Välityspalkkio on 0,06 % / min. 6 € Helsingin ja seitsemän muun pörssin osakkeille ja ETF:lle sekä 0,07 % / min. 8 € parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Tilin avaaminen on ilmaista ja vain kaupankäynti maksaa. Ensimmäisen kuukauden ajan uudet asiakkaat käyvät kauppaa parhaassa hintaluokassa (esim. Helsinki 0,03 % / min. 3 €). Lue lisää Mandatum Lifen eduista.

Nordnet
Osakesäästäjien jäsenet saavat Nordnetillä edullisemmat välityspalkkiot kotimaisiin osakekauppoihin ja ovat automaattisesti vähintään palkkiotasolla 3 (0,15 % / min. 7 €). Jäsenten on myös mahdollista saada Nordnetin kautta Inderes-analyysit sekä aktiivisijoittajan kaupankäyntiohjelman Infront Web Traderin etuhintaan. Listaamattomien pohjoismaisten osakkeiden hallinnointi on jäsenille maksutonta. Nordnet tarjoaa nimenomaan Osakesäästäjien jäsenille räätälöityjä koulutuksia ja tapahtumia. Lue lisää Nordnetin eduista.

Osuuspankki
Osakesäästäjien jäsenet käyvät Osuuspankissa kauppaa edullisemmilla kaupankäyntipalkkioilla. Välityspalkkio on Suomessa ja Ruotsissa listatuilla arvopapereilla 0,15 % / min. 5 € ja muilla markkinoilla 0,15 % / min. 8 € per toteutunut toimeksianto. Nuorille Osakesäästäjille Osuuspankki tarjoaa lisäetuna Säästäjän palvelupaketin maksutta. Lue lisää Osuuspankin eduista.

Analyysit 


Inderes
Osakesäästäjien jäsenet saavat Inderes Premium -palvelun etuhintaan 14,90 €/kk tai 149,90 €/vuosi (norm. 19,90 €/kk tai 200 €/vuosi). Palvelusta saa Inderesin analyysit yli 120 pörssiyhtiöstä, aamukatsauksen, osakevertailutyökalun sekä Inderesin mallisalkun.
HUOM! Ennen 1.1.2021 jäsenedun aktivoineet saavat palvelun ensimmäiseksi vuodeksi vanhalla etuhinnalla 99,00 €/vuosi. Lue lisää Inderesin eduista.


Investtech
Investtech tarjoaa Investor-palvelun Osakesäästäjien jäsenille kuudeksi kuukaudeksi 40 % alennuksella hintaan 99 € (norm. 179 € / 6 kk). Palvelu soveltuu harvemmin kauppaa käyville ja suuria trendejä seuraaville sijoittajille. Se sisältää pitkän ja keskipitkän aikavälin analyysit kaikista Helsingin pörssiin listatuista yhtiöistä. Analyyseihin sisältyvät graafiset kuvaajat sekä sanalliset selitykset. Lue lisää Investtechin eduista.

Sijoittaja.fi
Osakesäästäjien jäsenenä saa Sijoittaja.fi:n vuosijäsenyydestä 25 % alennuksen (norm. 119 €). Sijoittaja.fi:n puolueettomat työkalut auttavat löytämään omaan sijoitustyyliin sopivat houkuttelevimmat osakkeet ja tehokkaimmat EFT:t. Maksava jäsen saa käyttöönsä kaikki työkalut sekä lukuoikeuden koko sisältöön. Lue lisää Sijoittaja.fi:n eduista.

Zenostock
Zenito Oy tarjoaa Osakesäästäjien jäsenille osakkeiden etsintä- ja tutkimuspalvelu Zenostockin puoleen hintaan (115 €/vuosi, norm. 230 €/vuosi). Nuorille Osakesäästäjille etuhinta on 25 €/vuosi. Zenostockin tarkoituksena on tunnistaa alhaisesti hinnoitellut osakkeet. Palvelu on kokeneiden salkunhoitajien työkalu ja myös yksityissijoittajien käytettävissä. Lue lisää Zenostockin eduista.

Rahastot 

Investors House Rahastot
Investors House Rahastot noudattaa sijoitustoiminnassaan osinkosijoitusfilosofiaa, jossa painotetaan terveitä ja kasvavia toimialoja, kestäviä kilpailuetuja, korkean pääoman tuottoa ja vahvaa tasetta sekä hyvää osinkotuottoa ja maltillista arvostusta. Osakesäästäjien jäsenet tekevät vähintään 5000 € suuruiset merkinnät kaikkiin Investors House Rahastot Oy:n hallinnoimiin rahastoihin ilman merkintäpalkkiota (norm. 2 %). Lue lisää Investors House Rahastojen eduista.

Lehdet 

Arvopaperi, Kauppalehti ja Talouselämä
Osakesäästäjien jäsenet saavat jatkossakin 30 % alennuksen Arvopaperin ja Kauppalehden normaaleista tilaushinnoista. Uutena, paljon toivottuna jäsenetuna Alma Talent tarjoaa myös Talouselämän tilauksiin 30 % alennuksen normaaleista hinnoista. Kunkin lehden edut koskevat niin printti-, digi- kuin yhdistelmätilauksia.

Lue lisää lehtieduista:

Arvopaperi

Kauppalehti

Talouselämä

Kirjat

Osakesäästäjien jäsenet pääsevät hyödyntämään etuhintoja myös erilaisiin sijoitusaiheisiin kirjoihin. Etuihin kuuluvissa kirjoissa käsitellään mm. vastuullista sijoittamista ja markkinoiden pitkiä syklejä. Löytyypä eduista myös 25 % alennus kaikkien aikojen myydyimmän suomalaisen sijoitusoppaan, Seppo Saarion: Miten sijoitan pörssiosakkeisiin uudistetusta painoksesta. Lue lisää kirja- ja muista jäseneduista.

Liity Osakesäästäjien jäseneksi!

Lisää aiheesta "Oma talous"