Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Osakesäästäjien jäsenyys on suosittelemisen arvoinen myös itsesi tähden

Osakesäästäjien jäsenyydellä on jäsenetuihin kuuluvien tuntuvien alennusten myötä positiivinen vaikutus omiin tuottoihin, mutta kaikkein tuntuvin hyöty on lopulta yhteisö, jonka kasvaminen on jokaisen meidän etu.

Osakesäästäjien jäsenenä saa pääsyn rahanarvoisiin jäsenetuihin. Näihin kuuluvat Osakesäästäjien oma aikakauslehti Viisas Raha, tapahtumatoiminta yritysesittelyineen ja -vierailuineen, sijoituskerhoineen ja koulutustilaisuuksineen sekä tarjoukset ja alennukset erilaisista sijoituspalveluista ja -julkaisuista. Muun muassa edullisemmat kaupankäyntipalkkiot ja analyysipalvelut sekä alennukset talouslehtien tilauksista säästävät huiman siivun kuluissa ja auttavat pysyttelemään ajan tasalla eläväisessä sijoitusmaailmassa.

Osakesäästäjien jäsenet muodostavat suomalaisten yksityissijoittajien yhteisön, johon kuuluminen on paitsi arvokasta itsessään tuottaa myös sanallemme painoarvoa. Yksittäisen sijoittajan on todella vaikea vaikuttaa esimerkiksi verotukseen ja omistamista koskevaan lainsäädäntöön. Joukolla on tässäkin tapauksessa voimaa, ja Osakesäästäjien tekemä edunvalvontatyö yksityissijoittajien eteen ja kotimaisen omistamisen edistämiseksi on sitä vaikuttavampaa mitä enemmän jäseniä sillä on takanaan.

Osakesäästäjien tavoitteena on jäsenmäärän selkeä kasvu ja jopa sen tuplaaminen vuoden 2021 loppuun mennessä, kuten toimitusjohtaja Victor Snellman on muun muassa Ylen Pörssipäivän haastattelussaan linjannut. Tavoitteen taustalla on niin halu kehittää Osakesäästäjien toimintaa ja palvella jäsenistöä entistä paremmin kuin yleensä edistää kotimaista omistajuutta ja vaurastumista Suomessa.

Osakesäästäjien visiossa Suomi on omistusmyönteinen yhteiskunta, jossa yksityinen varallisuus per asukas on teollisuusmaiden korkeimpia. Enemmistö suomalaisista omistaa pörssiosakkeita ja enemmistö pörssiyhtiöistä on kotimaisessa omistuksessa. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan edunvalvontatyön lisäksi muutosta kulttuuriin ja yleiseen ajattelutapaan.

Jokaisella on oikeus vaurastua ja kaikki uudet vaurastumisen tielle saapuvat auttavat samalla koko sijoittajayhteisöä. Kasvu edesauttaa ja ollessaan tarpeeksi kovaa suorastaan pakottaa omistusmyönteisyyden lisääntymiseen myös lainsäädännöllisellä tasolla.

Osakesäästäjät kannustaa jokaista jäsentään viemään vaurastumisen sanomaa eteenpäin lähimmäisilleen, ystävilleen, sukulaisilleen ja tuttavilleen. Samalla Osakesäästäjien jäsenyys on toivottavasti mahdollisimman monen suosittelemisen arvoinen – rahanarvoiset jäsenedut ovat suoraan hyödyksi, mutta suurin etu on lopulta kasvava yhteisö, jonka näkemyksellä on merkitystä sitä enemmän mitä useampi sen takana on.

Kannattaakin siis suositella ystäville sekä perheenjäsenille liittymistä tai antaa jäsenyys vaikkapa joululahjaksi vaurastumisesta kiinnostuneelle nuorelle. Jäseneksi liittyminen käy käden käänteessä Suomen Osakesäästäjien nettisivuilla.

Lisää aiheesta:

Osakesäästäjille tuntuvia jäsenetuja myös vuonna 2021

Lisää aiheesta "Oma talous"