Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Videosarjan jokainen jakso tulee tarjoamaa sijoittamisen alkutaipaleella oleville tietoa, joka auttaa heitä sijoittamisen alkuun pääsemisessä.

Matkalla massimaisteriksi Kaisan opastuksella – uusi videosarja starttaa pian

Mikä on pörssiosake? Entä, mikä on rahasto? Kuinka nämä sijoitusinstrumentit eroavat toisistaan? Lokakuun lopussa käynnistyvän Matkalla massimaisteriksi -videosarjan kautta selviävät muun muassa nämä asiat monen muun sijoittamisen aloittamisen kannalta oleellisen kysymyksen lisäksi.

Suomen Osakesäästäjien ja Nordnetin yhteistyössä toteutettu kahdeksanosainen videosarja starttaa 26.10.2021. Videosarjan jokainen jakso tulee tarjoamaa sijoittamisen alkutaipaleella oleville tietoa, joka auttaa heitä sijoittamisen alkuun pääsemisessä.

– Keväällä 2021 Suomen Osakesäästäjissä huomattiin, että on tullut tosi paljon uusia sijoittajia markkinoille. Uuden videosarjan avulla me haluamme auttaa kaikkia uusia ja tulevia sijoittajia onnistumaan markkinoilla ja tekemään niistä turvallisemmat kaikille, sanoo Osakesäästäjien toimitusjohtaja Victor Snellman.

Videosarjan esiintyjänä nähdään Nuorten Osakesäästäjien aktiivi Kaisa Vanha-Perttula.

– Kun me yhdessä Nordnetin kanssa mietimme, että kuka on paras tähän esiintymään ja kertomaan sijoittajille matkasta sijoittajaksi, niin en keksinyt ketään parempaa kuin Kaisa, toteaa Snellman.

Parikymppinen Kaisa Vanha-Perttula on töissä Nordnetin asiakaspalvelussa. Oman sijoitusuransa hän aloitti puolitoista vuotta sitten, joten hän tietää omakohtaisesti ja läheltä, millaiset asiat koskettavat aloittelevaa sijoittajaa.

– Olen itse sijoittanut vasta puolitoista vuotta, ja sen takia olikin helppo samaistua tähän aloittavan sijoittajan rooliin. Toivon mukaan tämä videosarja innostaa nuoria sijoittamaan ja kiinnostumaan ylipäätään heidän omasta taloudestaan, toteaa Vanha-Perttula.

– Sijoittamisen aloittamisen ei todellakaan tarvitse olla tylsää, vaan se voi oikeasti olla todella hauskaa ja opettavaista.

Uusi videosarja on tulossa Nordnetin tubekanavalle 26.10.2021

Matkalla massimaisteriksi tästä

Lisää aiheesta "Oma talous"