Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Ehdota Talousjournalismi-palkinnon saajaa

KAUTE-säätiö palkitsee talousjournalismin ansioituneita tekijöitä uudella Talousjournalismi-palkinnolla. Palkinnonsaajaa voi ehdottaa 28. huhtikuuta mennessä.

Talousjournalismi-palkinto jaetaan ansioituneelle suomalaiselle taloustoimittajalle tai työryhmälle laadukasta talousjournalismia edistävästä julkaisusta tai teosta. Jatkossa tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain. Palkinnon tavoitteena on edistää laadukasta journalismia ja tutkitun tiedon käyttöä. Palkinnonsaajaa voi ehdottaa 28. huhtikuuta mennessä sähköisellä lomakkeella. Palkittavaksi voi ehdottaa aikavälillä 28.4.2022–28.4.2023 JSN:n toimintaperiaatteisiin sitoutuneissa medioissa ilmestynyttä juttua. Palkintoraati valitsee palkinnonsaajan ehdotusten perusteella.

Palkinnonsaaja julkistetaan 20. kesäkuuta. Valinnassa kiinnitetään huomiota journalistiseen tasoon, vaikuttavuuteen sekä taloudellisen ymmärryksen ja tutkitun tiedon käytön edistämiseen.

Palkinnon suuruus on 10 000 euroa. Palkinto jaetaan KAUTE-säätiön Talouselämä-lehden erikoisrahastosta. Säätiö tukee kaupallisten ja teknillisten tieteiden tutkimusta sekä tutkimustiedon levittämistä.

Palkintoraatiin kuuluvat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun varadekaani, professori Virpi Tuunainen, Talouselämä-lehden toimituspäällikkö Anni Erkko, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori Pekka Mattila ja Finanssiala ry:n toimitusjohtaja, Kauppalehden entinen päätoimittaja Arno Ahosniemi. Raadin sihteerinä toimii KAUTE-säätiön asiamies Tuomas Olkku.

Lisää aiheesta "Oma talous"