Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Kuva: Bank Norwegian

Bank Norwegian toi markkinoille minikortin – luottokortti ranteessa voi pulahtaa uimaan

Puhelimen SIM-kortin kokoisen luottokortin voi sujauttaa mukana tulevaan silikonirannekkeeseen. Vesitiivis maksuväline tukee myös Google Pay-, Garmin Pay- ja Fitbit Pay -maksuja.

Bank Norwegianin otti käyttöön heinakuun alussa lähimaksulla toimivan puhelimen SIM-kortin kokoisen luottokortin.

– Minikortin mukana toimitetaan silikoniranneke, johon kortti asetetaan, Bank Norwegianin viestintäjohtaja Kai-Morten Terning kertoo norjalaisella Dinero.no -sivustolla.

Minikortin voi hankkia hakemalla Bank Norwegianin luottokorttia ja tilaamalla sitten siihen kuuluvan minikortin.

– Minikortin tilaaminen on maksutonta, ja minikortin käyttäminen kerryttää CashPoint-pisteitä samalla tavalla kuin alkuperäinen Norwegian-korttikin.

Tavalliset pankki- ja luottokortit voivat vaurioitua, jos ne joutuvat kosketuksiin veden kanssa. Ja vaikka useimmat älypuhelimet ovatkin nykyään sekä vettä hylkiviä että vedenkestäviä, puhelimen kuljettaminen veden, rannan ja jäätelökioskin välillä ei aina ole kovinkaan yksinkertaista.

– Minikorttia on kätevä käyttää esimerkiksi uimarannalla tai muissa tilanteissa, joissa lompakko tai muovikortit on käytännöllisempää jättää kotiin, Terning jatkaa.

Uutuutena Google Pay, Fitbit Pay ja Garmin Pay

Minikortin lanseerauksen yhteydessä Bank Norwegian liittyy myös vaihtoehtoisia maksuratkaisuja tarjoavien pankkien joukkoon. Google Pay, Fitbit Pay ja Garmin Pay ovat nyt pankin asiakkaiden käytössä.

– Minikortti voi olla erinomainen vaihtoehto asiakkaille, joilla ei ole älykelloa tai älypuhelinta niiltä valmistajilta, joiden kanssa aloitamme nyt yhteistyön.

Apple Pay puuttuu vielä pankin palvelutarjonnasta.

31.12.2019 Bank Norwegianilla oli yhteensä 1 256 miljoonaa luottokorttiasiakasta Pohjoismaissa. Näistä asiakkaista 589 000 on Norjasta, 408 000 Ruotsista, 99 000 Tanskasta ja 160 000 Suomesta.

 

Lisää aiheesta "Oma talous"