Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Viisas Raha mukaan digiaikaan

Suomen Osakesäästäjät on kaikkien säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneiden yhteinen etujärjestö. Julkaisemme Viisas Raha –nimistä aikakausilehteä, joka ilmestyy paperiversiona kerran kuukaudessa. Lehti on kehittynyt huimasti viime aikoina, ja siitä olemme saaneet paljon positiivista palautetta.

Toimintamme on monessa suhteessa murrosvaiheessa. Haluamme kehittyä entistäkin paremmiksi jäsentemme ja koko maan etua ajavaksi yhteisöksi. Tähän kehitykseen kuuluu oleellisena nyt edessäsi oleva Viisas Raha –lehden digiversio. 

Lehteä on suunniteltu pitkään ja harkiten, ja nyt olemme tulokseen tyytyväisiä.

Emme korvaa paperiversiona julkaistavaa Viisas Raha –lehteä, vaan täydennämme sitä. Näin molemmat versiot hyötyvät toinen toisiaan. Paperilehden tarkoitus on taustoittaa asioita ja antaa työkalut niiden omaksumiseen. Digiversio tuo ajantasaista tietoa noiden työkalujen hyödyntämiseksi. 

Lehti kertoo kaikesta sijoittamiseen liittyvästä. Pääpaino on osakesäästämisessä, koska se on pitkällä tähtäyksellä tuottoisin sijoituskohde. 

Osakkeisiin voi sijoittaa joko suoraan tai rahastojen kautta, joten myös rahastosäästäminen on ydinosaamistamme. Emme toki unohda muitakaan sijoituskohteita, esimerkiksi kiinteistöjä. Niiden avulla saatava hajautushyöty on ilmeinen.

Viisas Raha –lehden digiversio on ajankohtainen ja dynaaminen. Täältä löytyy päivittäin uutta mielenkiintoista luettavaa. Myös lukijoidemme palaute on meille tärkeää, ja nyt voimme ottaa sen huomioon aivan uudella tavalla. 

Voisi sanoa kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti, että tavassamme toimia on uusi lehti kääntynyt. Tervetuloa mukaan!

Timo Rothovius

Professori, Vaasan Yliopisto

Kirjoittaja on Suomen Osakesäästäjien puheenjohtaja ja Viisas Raha -lehden päätoimittaja. 

Lisää aiheesta "Näkökulma"

Platformit jyräävät

Arimatti Alhanko

Työskentelen luxemburgilaisessa perhetoimistossa jossa vastaan meidän osakesijoituksista. Sitä ennen toimin salkunhoitajana ja analyytikkona Luxemburgissa ja Ruotsissa. Sain ensimmäisen työpaikkani kreikkalaisesta ravintolasta 13-vuotiaana. Olen diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Minut tavoittaa parhaiten LinkedInin, Twitterin (@ArimattaA) tai sähköpostin (arimatti.alhanko@gmail.com) kautta. 

24.2.2021