Lehti suomalaiselle sijoittajalle

– Olen otettu mahdollisuudesta ottaa seuraava askel urallani ja siirtyä Telia Finlandin toimitusjohtajaksi, tuleva toimitusjohtaja Heli Partanen sanoo. Kuva: Telia Finland

Telia saa uuden toimitusjohtajan - Heli Partasella on takanaan pitkä ura yhtiössä

Pitkänlinjan telialainen Heli Partanen aloittaa Telia Finlandin toimitusjohtajana 15.4. alkaen.

Telia Finlandin toimitusjohtajaksi on nimitetty Heli Partanen 15.4.2020 alkaen. Telian kuluttajaliiketoiminnan johtajana vuodesta 2016 toiminut Partanen on vastannut marraskuusta 2019 lähtien myös varatoimitusjohtajana operatiivisesta johtamisesta. Aiemmin hän on johtanut kuluttaja-asiakaspalvelua ja -myyntiä sekä toiminut henkilöstöjohtajana. Nimityksen myötä Partasesta tulee myös Telia Companyn johtoryhmän jäsen.

– Olen hyvin tyytyväinen, että Heli Partanen ryhtyy luotsaamaan Telia Finlandia. Hänellä on pitkäaikainen kokemus Teliasta ja toimialasta aina vuodesta 1998 saakka. Heli on monissa aiemmissa rooleissaan osoittanut vahvaa johtajuutta ja yhteistyötaitoja. Yhtiö tulee olemaan hyvissä käsissä ja olen erittäin luottavainen siihen, että Heli antaa oman vahvan panoksensa sekä Telia Finlandin että Telia Companyn menestykselle myös jatkossa, Telia Companyn vt. toimitusjohtaja Christian Luiga sanoo yhtiön tiedotteessa.

– Telialla on laadukkaiden verkkojen lisäksi erinomaiset lähtökohdat olla paras ICT-kumppani yritysasiakkailleen ja nyt mediatalona tuoda lisäarvoa suomalaisille, kun sisällöt ja yhteydet kulkevat entistä useammin käsikädessä. Tulevaisuudessa uskon, että pystymme tarjoamaan suomalaisille myös uusia mahdollisuuksia niin e-urheilun kuin TV:n ja mediankin puolella, tuleva toimitusjohtaja Heli Partanen sanoo.

Lisää aiheesta:

Telia leikkaa osinkoaan - mainosmyynti sakkaa

Nämä osakkeet saattavat hyötyä "stay-at-home" taloudesta

Lisää aiheesta "Markkinat"