Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Nanoformin listautumisanti toteutui – ampaisi heti nousuun

”Nanoformin listautumisanti on nyt toteutettu ja olemme jälleen saavuttaneet uuden merkkipaluun jännittävällä matkallamme,"  toimitusjohtaja ja perustaja Edward Hæggström totesi.

Pörssin aukeamisen jälkeen lääketeknologiayhtiön osake ampaisi nousuun ja oli 4,23 eurossa. Helsingin pörssin yleisindeksi oli samaan aikaan 0,43 prosentin laskussa. Iltapäivällä First North -kauppapaikalla kauppaa tehtiin 4,43 euron hintaan.

Osakkeet nousivat noin 26 prosenttia merkintähinnasta 3,45 euroa osakkeelta.

Yksityishenkilöille ja yhteisöillä sekä Suomessa että Ruotsissa allokoitiin 1 303 709 osaketta.

Annin 24 203 303 osaketta allokoitiin kansainvälisille ja pohjoismaisille sijoittajille, mukaan lukien ankkurisijoittajat, olettaen, että lisäosakeoptio käytetään täysimääräisesti.

Yleisöannissa annetut merkintäsitoumukset hyväksyttiin 253 osakkeeseen saakka kokonaan.

Instituutioannista allokoitiin 48 prosenttia kansainvälisille ja 52 prosenttia pohjoismaisille sijoittajille pois lukien ankkurisijoittajien merkintäsitoumukset.

– Nanoformin listautumisanti on nyt toteutettu ja olemme jälleen saavuttaneet uuden merkkipaluun jännittävällä matkallamme. Listautumisprosessin aikana tapasimme kansainvälisiä ja pohjoismaisia sijoittajia, ja olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta ja positiivisesta palautteesta. Olemme etuoikeutettuja saadessamme toivottaa tervetulleeksi näin vahvan sijoittajapohjan ja odotan innolla Nanoformin kehitysmatkan jatkamista, kun kasvatamme lahjakasta tiimiämme ja teemme yhdessä töitä tavoitteidemme saavuttamiseksi sekä parantaaksemme potilaiden elämää globaalisti, , Nanoformin toimitusjohtaja ja perustaja Edward Hæggström totesi yhtiön tiedotteessa.

Lisää aiheesta:

Nanoform Finland jätti listalleottohakemukset

Lisää aiheesta "Markkinat"