Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Casper von Koskull on toiminut Nordean konsernijohtajana vuodesta 2015. Hänen aikanaan pankkikonserni on muun muassa  vaihtanut kotipaikkansa Helsinkiin.

Konsernijohtaja vaihtuu Nordeassa

Pankkikonsernia vuodesta 2015 johtanut von Koskull on jäämässä eläkkeelle ja seuraajahaku on käynnissä.

Huhut konsernijohtajan vaihdoksesta saivat pankkikonsernin tiedottamaan asiasta sunnuntaina. Nordea vahvistikin, että konsernijohtaja Casper von Koskull on päättänyt jäädä eläkkeelle vuoden 2020 loppuun mennessä ja että Nordean hallitus on käynnistänyt seuraajan hakuprosessin.

Von Koskull on työskennellyt Nordeassa vuodesta 2010 ja on toiminut Nordean konsernijohtajana lokakuusta 2015 lähtien. Hän täyttää 60 vuotta 3. syyskuuta 2020 ja on toivonut voivansa tuolloin siirtyä eläkkeelle pitkän ja intensiivisen pankkiuransa jälkeen.

- Haluamme varmistaa tehtävien siirron sujuvasti uudelle konsernijohtajalle siten, että hän pääsee jatkamaan pankin kehittämistä tulevaisuutta silmällä pitäen, von Koskull ja hallituksen puheenjohtaja Torbjörn Magnusson totesivat yhteislausunnossaan pankin tiedotteessa.

Nordea tiedottaa tarkemmin tehtävien siirrosta ja siihen liittyvästä aikataulusta, kunhan uusi konsernijohtaja on tiedossa.

Lisää aiheesta "Markkinat"