Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Barkarbyn asemat rakennetaan laajennuksen ensimmäisessä vaiheessa, ja asennustyöt alkavat vuonna 2022.

Kone toimittaa liukuportaat Tukholman metron laajennukseen

Tukholman metrorataa pidennetään neljä kilometriä ja radan varteen rakennetaan kaksi uutta asemaa

 

Kone toimittaa liukuportaat Tukholman metrolaajennukseen Ruotsissa. Sinisen metrolinjan laajennuksen ensimmäisessä vaiheessa metrorataa pidennetään neljä kilometriä ja radan varteen rakennetaan kaksi uutta asemaa Tukholman luoteispuolella sijaitsevalle Barkarbyn alueelle. Laajennus on yksi kaupungin mittavimpia infrastruktuurihankkeita.

Tukholma on Euroopan nopeimmin kasvavia pääkaupunkeja, ja sen asukasmäärä kasvaa vuosittain noin 40 000:lla. Barkarbystaden on täysin uusi asuinalue, jonne nousee noin 18 000 asuntoa ja liiketiloja. Sinistä metrolinjaa pidennetään Akallasta Barkarbystadenin kautta Barkarbyn keskustaan. Barkarbyn asemasta tulee tärkeä alueellinen liikenteen solmukohta, joka yhdistää metron, paikallisjunat ja bussit. Laajennuksen valmistuttua metrolla pääsee Nackan, Barkarbyn ja Arenastadenin alueille.

Kone toimittaa projektiin kahdeksan KONE TransitMaster™ 140 -liukuporrasta ja 12 KONE TransitMaster™ 190 -liukuporrasta.

Barkarbyn asemat rakennetaan laajennuksen ensimmäisessä vaiheessa, ja asennustyöt alkavat vuonna 2022. Barkarbyn linja on määrä avata vuonna 2026.

Tilaus kirjattiin vuoden 2020 toiselle neljännekselle.

Aiheesta lisää:

Koneen tulos notkahti - pahin vielä edessä

Koneen tulosvaroitus – liiketoiminnan toipumisen nopeus ratkaisee

Koneen 17 miljardin kauppa jäi toteutumatta

Koneen tanakka, odotettu tulos - lähiajan näkymistä varovainen ohjeistus

Kone listattiin jälleen yhdeksi maailman vastuullisimmista yrityksistä

Lisää aiheesta "Markkinat"