Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Inderesin analyytikko Mikael Rautanen kommentoi Nokian uutta strategiaa videolla.

Inderes: Ottaako Nokia käyttöön Ericssonin lääkkeet?

"Nokiassa on nyt monia samoja piirteitä kuin Ericssonissa, joka oli muutama vuosi sitten vielä pinteessä. Myös lääkkeet suunnan kääntämiseksi näyttävät olevan osittain samat kuin kilpailijalla."

Nokiaa seuraavat Inderesin analyytikot Mikael Rautanen ja Atte Riikola totesivat Inderesin aamukatsauksessa, että yhtiön uuden strategian tiedotteen anti jäi pienten täsmennysten tasolle.

– Odotimme tarkempaa näkymää siihen, mille alueille uudessa strategiassa investoinnit tulevat kohdentumaan ja minkälaisia säästötavoitteita uudella toimintamallilla haetaan. Todennäköisesti nämä tulevat tarkentumaan myöhemmin. 

– Yhtiöllä on edelleen pitkä matka kuljettavana noustakseen säädylliseksi pitkän aikavälin sijoituskohteeksi, mutta alas poljettu arvostus puoltaa lievää positiivista näkemystä., kaksikko kirjoittaa raportissaan.

Tepsivätkö Ericssonin lääkkeet?

Nokiassa on nyt monia samoja piirteitä kuin Ericssonissa, joka oli muutama vuosi sitten vielä pinteessä. Myös lääkkeet suunnan kääntämiseksi näyttävät olevan osittain samat kuin kilpailijalla. Onko Nokian takamatka Ericssoniin ja Huaweihin liian suuri? Inderesin analyytikko Mikael Rautanen kommentoi Nokian uutta strategiaa videolla. (Kesto 14:27)

Lisää aiheesta:

Nokia keskittyy toimittamaan kriittisiä verkkoja – Mobile Networksin tulos jää nollille ensi vuonna

Nokian Lundmark: Meidän on tehtävä lisää muutoksia

Nokia ja Wärtsilä ylivoimaisesti netto-ostetuimpia syyskuussa

Nokia kiri ohi ennusteiden – antoi positiivisen tulosvaroituksen

Nokia ylitti odotukset – näkymiä viilattiin alaspäin

Nokia nappasi toimitusjohtajan Fortumista - Rajeev Suri lähtee

Lisää aiheesta "Markkinat"