Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Nathalie Ahlströmillä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta. Kuva: Fiskars

Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi Nathalie Ahlström Fazerilta

"Yrityksen brändejä rakastaa niin moni. Yhdessä tiimin kanssa keskitymme luomaan arvoa osakkeenomistajille ja toteuttamaan yhtiön tarkoitusta tehdä arjesta ainutkertaista”, Nathalie Ahlström kommentoi.

Diplomi-insinööri Nathalie Ahlströmin (synt. 1974) aloittaa työnsä Fiskarsin toimitusjohtajana viimeistään tammikuussa 2021 ja jää samassa yhteydessä pois Fiskarsin hallituksesta. Hän on ollut Fiskarsin hallituksen jäsen maaliskuusta 2020 lähtien.

Fiskars kertoi huhtikuussa toimitusjohtaja Jaana Tuomisen eroavan tehtävästään. Yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi nimitettiin silloin talousjohtaja Sari Pohjonen. Hän jatkaa tehtävässään talousjohtajana, toimitusjohtajan sijaisena ja konsernin johtoryhmän jäsenenä, kun Ahlström aloittaa työnsä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Nathalie aloittaa Fiskars-konsernin toimitusjohtajana. Hänellä on vahvaa näyttöä niin strategisesta suunnittelusta kuin operatiivisesta toteuttamiskyvystä. Olen vakuuttunut siitä, että hänen tulossuuntautumisensa ja arvopohjainen johtamistyylinsä tukee Fiskarsia kannattavan kasvun tavoitteessa ja yhtiön pyrkimyksessä olla ensimmäinen valinta puutarhassa ja ulkoilukategoriassa, ruokapöydässä ja keittiössä, hallituksen puheenjohtaja Paul Ehrnrooth sanoo yhtiön tiedotteessa. 

– Teimme perusteellisen ja intensiivisen kansainvälisen hakuprosessin, jonka pohjalta katsoimme Nathalie Ahlströmin sopivan parhaiten johtamaan yhtiötä ja rakentamaan kannattavaa kasvua.

Nathalie Ahlströmillä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta. Hän siirtyy Fiskarsiin Fazer-konsernista, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2018 alkaen Fazer Makeisten toimitusjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Ennen sitä hän toimi useissa johtotason tehtävissä globaalin kuluttajapakkausyhtiö Amcorin palveluksessa sekä Aasiassa että Euroopassa. Nathalie Ahlström on myös Ahlström-Munksjö Oyj:n hallituksen jäsen.

– Minulle on kunnia aloittaa Fiskarsissa ja ottaa johtovastuu yhtiöstä sen seuraavassa vaiheessa. Yrityksen brändejä rakastaa niin moni. Yhdessä tiimin kanssa keskitymme luomaan arvoa osakkeenomistajille ja toteuttamaan yhtiön tarkoitusta tehdä arjesta ainutkertaista, Nathalie Ahlström kommentoi.

Nathalie Ahlström cv (pdf)

Lisää aiheesta:

Fiskars aloittaa Fortumin kevään innovaation Vipu-kahvan tuotannon

Fiskarsin tulosvaroitus: tilanne muuttuu nopeasti, arvioidut riskit ovat toteutumassa

 

 

Lisää aiheesta "Markkinat"