Lehti suomalaiselle sijoittajalle

Eezy kertoo työllistävänsä noin 30 000 ihmistä ja sillä on noin 3000 asiakasyritystä.  Kuva henkilö ei liity juttuun. Kuva: Eezy 

Eezy siirtyi First Northista Helsingin pörssin päälistalle

Henkilöstöyhtiö Eezy siirtyi tänään Helsingin pörssin päälistalle. Yhtiö kuuluu markkina-arvoltaan pieniin yhtiöihin.

Kaupankäynti Eezy Oyj:n (kaupankäyntitunnus: EEZY) osakkeilla alkoi tänään Nasdaq Helsingin pörssilistalla. Yhtiö kuuluu markkina-arvoltaan pieniin yhtiöihin (small cap) ja toimialaluokkaan Teollisuustuotteet ja -palvelut.

Yhtiö listautui First North -listalle kesäkuussa 2018. Yhtiön listautuminen on seitsemäs listautuminen Helsingin pörssissä vuonna 2020 ja se on historian kymmenes yhtiö, joka siirtyy Nasdaq First North -kasvumarkkinalta pörssilistalle. Tänä vuonna samoin on tehnyt Verkkokauppa.com sekä United Bankers.

Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikaisen mukaan päämarkkinalle siirtyminen on yhtiön kasvutarinan luonnollinen jatkumo.

–  Vuoden 2018 First North -listautumisen jälkeen olemme toteuttaneet kasvustrategiaamme menestyksekkäästi. Viime vuonna yrityskokomme nousi uuteen luokkaan ja muutuimme Eezyksi. Päämarkkinalle siirtyminen antaa entistä paremmat edellytykset toteuttaa visiotamme olla Suomen merkittävin työelämän toimija yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa, Asikainen kommentoi.

Perheyrityksenä vuonna 1988 aloittanut VMP Varamiespalvelu on nykyään osa Eezy Oyj -konsernia ja toimii nykyään nimellä Eezy. Yhtiö kertoo työllistävänsä noin 30 000 ihmistä ja sillä on noin 3000 asiakasyritystä. 

Vuonna 2019 yhtiön ketjuliikevaihto oli noin 290 miljoonaa euroa.

Yhtiö kertoo tavoitteekseen olla alan markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. 

 –  Eezy on käynyt läpi useita kehitysvaiheita 30-vuotisen historiansa aikana. Olemme kehittäneet toimintaamme systemaattisesti ja kasvaneet yhdeksi alamme merkittävimmistä toimijoista. Nykyisen, palveluvalikoimaltaan erittäin monipuolisen, Eezyn listaaminen Nasdaq Helsingin päämarkkinalle on looginen askel, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapio Pajuharju jatkaa.

 

 

 

 

Lisää aiheesta "Markkinat"