Lehti suomalaiselle sijoittajalle

– Suomi on yksi Danske Bankin tärkeimpiä markkinoita, ja meillä on täällä paljon kasvumahdollisuuksia, Stojko Gjurovski sanoo.

Danske Bankin Suomen maajohtaja vaihtuu

Danske Bank -konsernin yksityispankkitoiminnan johtaja Stojko Gjurovski on nimitetty pankin Suomen uudeksi maajohtajaksi.

Danske Bankin Suomen maajohtajana toiminut Leena Vainiomäki on päättää pitkän pankkiuran paneutuakseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen yritystoiminnan ja kolmannen sektorin kautta.    

– Leena on maajohtajana aloittanut tiiminsä kanssa Suomen-organisaatiossamme merkittävän muutostyön sekä kulttuurin että liiketoiminnan osalta. Haluan kiittää häntä ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää, Banking Nordicin johtaja Glenn Söderholm kommentoi pankin tiedotteessa.

Uudella toimitusjohtajalla Stojko Gjurovskilla on pitkä kokemus rahoitusalalta. Hän on viimeksi toiminut pankkikonsernin yksityispankkitoiminnan johtajana, ja sitä ennen Danske Bankin Ruotsin henkilöasiakasliiketoiminnan johtajana. Ennen Danske Bankiin tuloaan Stojko Gjurovski toimi eri johtotehtävissä Swedbankin yritys- ja vähittäispankkitoiminnoissa.

Stojko on Ruotsin kansalainen ja hänellä on taloushallinnon kandidaatin tutkinto Växjön yliopistosta. Hän asuu Kööpenhaminassa, ja muuttaa nyt Suomeen.

– Olen innoissani mahdollisuudesta johtaa Suomen pankkitoimintaamme. Suomi on yksi Danske Bankin tärkeimpiä markkinoita, ja meillä on täällä paljon kasvumahdollisuuksia, Stojko Gjurovski sanoo.

Glenn Söderholm, Banking Nordicin johtaja kommentoi: “Stojko on kokenut, tavoitehakuinen johtaja, joka on saavuttanut urallaan hyviä tuloksia. Uskon, että Stojko tulee kokemuksensa avulla toteuttamaan kasvustrategiaamme menestyksekkäästi.”

Leena Vainiomäki jatkaa pankissa huhtikuun loppuun asti, mikä mahdollistaa liiketoiminta- ja sidosryhmävastuiden sujuvan siirron.

Lisää aiheesta:

Tulevaisuuden pankin moottorina hyrrää tehokkaasti dataa käsittelevä tekoäly

 

Lisää aiheesta "Markkinat"