Lehti suomalaiselle sijoittajalle
Mainos
Kumppaniartikkeli |

Springvest

|
20.10.2020

Katso Kasvuyhtiöwebinaarin tallenne!

Opit riskeistä, mahdollisuuksista, miten sijoituksia tehdään ja mitä tämä voisi tarkoittaa sinulle. Kasvuyhtiöt kasvavat markkinaa nopeammin, luovat työpaikkoja, parantavat maailmaa ja voivat tuottaa erittäin hyvin.

Miksi sijoittaa kasvuyhtiöihin?

Tiesitkö, että muun muassa eläkeyhtiöt sijoittavat jatkuvasti kasvuyhtiöihin?

Kasvuyhtiöihin sijoittaminen on kasvanut jo useamman vuoden myös meidän perinteisiä sijoitusratkaisuja suosivien keskuudessa. Springvest on kasvuyhtiöiden rahoittamisen edelläkävijä jo vuodesta 2012.

Katsomalla Springvestin tarjoaman maksuttoman Kasvuwebinaarin opit muun muassa:

Mistä sana kasvuyhtiö tulee? Mitä listaamattomiin sijoittaminen tarkoittaa (riskit ja mahdollisuudet)? Miten kasvuyhtiösijoittaminen tapahtuu käytännössä?

Kasvuwebinaarin suora lähetys on päättynyt. Mutta jos et päässyt paikalle, pääset katsemaan webinaaritallenteen tältä sivulta viikon verran.

Kasvuwebinaarin järjesti Springvest. Miksi?

Osakesäästäjille tehdyn tutkimuksen mukaan osakesäästäjistä vasta neljännes on kokeillut sijoittamista listaamattomiin kasvuyhtiöihin. Laajalle joukolle sijoittaminen kasvuyhtiöihin onkin vielä melko uutta.

Tutkimuksen mukaan suurin syy, miksi osakesäästäjät eivät vielä ole sijoittaneet listaamattomiin kasvuyhtiöihin, on tiedonpuute tai ettei ole löytynyt sopivaa kanavaa. Tästä syystä Springvest päätti järjestää Kasvuwebinaarin juuri sinulle, hyvä Osakesäästäjien jäsen.

Springvest järjestää Suomen suurimmat osakeannit listaamattomille kasvuyhtiöille. Se analysoi vuosittain satoja yhtiöitä, joista valitsee lupaavimmat. Springvest järjestää useita osakeanteja vuodessa ja tekee sijoittamisen helpoksi.

Rahoituskierrokset ovat suuruudeltaan yleensä 1-8 miljoonaa euroa, pienin sijoitus on 1000 euroa. Viimeisten tilinpäätösten mukaan 10 nopeimmin kasvanutta kohdeyritystä, jotka on olleet rahoituskierroksilla, kasvoi keskimäärin 73 prosenttia.

Tutustu tarkemmin Springvestiin ja kasvuyhtiöihin sijoittamiseen, klikkaa tästä.

 

Mainos