Lehti suomalaiselle sijoittajalle
Danske Bank |
20.12.2019

Hyödynnä huippuedut Danske Bankissa – osakesäästötilillä kaupat kampanjahintaan 2 euroa

Osakesäästäjien jäsenenä saat Danske Bankista käyttöösi runsaasti rahanarvoisia etuja sekä sijoittamiseen että laina-asioihin. Tule asiakkaaksi ilman kiinteitä kuukausimaksuja.

Osakesäästäjien jäsenenä voit avata palvelut Danske Bankiin täysin digitaalisesti ja sijoittaa mobiili- tai verkkopankin avulla. Ajankohtainen etusi on osakesäästötili, jonka Osakesäästäjien jäsenet saavat käyttöönsä ilman hallinnointimaksua, eli maksat vain kaupankäyntikustannukset tekemistäsi kaupoista – osakesäästötiliä koskevat siis samat hyvät edut kuin muutakin osakekauppaa ja säilytystä. Osakesäästötilin voi avata jo nyt, ja kauppaa tilillä voi tehdä vuoden alusta alkaen. Maaliskuun loppuun asti kaupat ovat myös erityisen edulliset, vain 2 euroa per toimeksianto. 

– Osakesäästötili on hyvä lisä säästämis- ja sijoittamismahdollisuuksiin Suomessa. Palveluidemme avulla osakesäästötiliä voi hajauttaa helposti, sillä kustannuksemme ovat samat kaikille markkinoille, Danske Bankin henkilöasiakkaista vastaava johtaja Riikka Laine-Tolonen sanoo.

Laine-Tolosen mukaan Osakesäästäjien kanssa solmitun yhteistyön avulla pyritään osaltaan madaltamaan suomalaisten kynnystä säästämiseen ja sijoittamiseen.

– Joka toinen suomalainen ei usko mahdollisuuksiinsa vaurastua. Sijoittaminen on varallisuuden kasvattamisen keino, jonka uskomme olevan avainasemassa suomalaisten vaurastumisessa asuntolainan lyhentämisen rinnalla. Tarjoamalla enemmän mahdollisuuksia vaurastua mahdollistamme myös sen, että suomalaisten taloudellinen mielenrauha paranee, hän summaa. 

OTA EDUT KÄYTTÖÖSI: www.danskebank.fi/osakesaastajat/

SIJOITTAMISEN EDUT:

Maksuton kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys
Maksuton Danske Kaupankäynti Online -palvelu osakekauppaa ja kotimaisten ja ulkomaisten osakkeiden säilytystä varten. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Alennetut kaupankäyntipalkkiot
Kaupankäyntipalkkio enintään 0,12 % /min. 5€, sekä kotimaisilla että ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä Danske Kaupankäynti Online -palvelussa. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Maksuton Reaaliaikapalvelu
Reaaliaikaiset pohjoismaiset pörssikurssit ja reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jonesin uutiset.

Salkkulimiitti – joustava rahoitusratkaisu sijoittajalle
Sinulta ei peritä salkkulimiitin vuosipalkkiota ensimmäiseltä kahdelta vuodelta.

Maksuton tili ja verkkopankkitunnukset sijoitusten hoitamista varten

Maksuton Suomen Osakesäästäjien jäsenyys kahdeksi vuodeksi
Asiakkaille, joilla ei ole ennestään sijoituksia Danske Bankissa, mutta avaavat sellaisen. Ensimmäinen vuosi on maksuton ilman rajoituksia. Toinen vuosi on maksuton, kun käyt vähintään neljä osakekauppaa ensimmäisen vuoden aikana. Uudet Suomen Osakesäästäjien jäsenet saavat digijäsenyyden. Nykyisten Osakesäästäjien jäsenyys säilyy ennallaan. Danske Bankin edut ovat saatavilla sekä nykyisille että digijäsenille.

LAINAEDUT:

Asuntolaina ilman kuluja
Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota, kun siirrät asuntolainasi Danske Bankiin. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300€.

Sijoitusasuntolaina ilman kuluja
Sinulta ei peritä sijoituslainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali lainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,50 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Lyhennysvapaa maksutta
Voit hakea 4–12 kk pituista lyhennysvapaata jaksoa ilman toimitusmaksua. Lyhennysvapaan saaminen edellyttää positiivisen luottopäätöksen. Säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta.
Laina- lyhennysvapaaedut koskevat 1.11.2019 alkaen myönnettyjä lainoja.

EDUT PÄIVITTÄISASIOINNISTA:
50 % alennus Platinum Plus -päivittäispalvelupaketista ja Mastercard Platinum –kortista

OTA EDUT KÄYTTÖÖSI: www.danskebank.fi/osakesaastajat/


 

Lisää aiheesta "Danske Bank"